J&K Sports Uw Specialist.

J&K Sports is jouw sportspeciaalzaak op gebied van tennis, hockey en hardloop artikelen. Wij zijn Jeroen en Kim en we zijn zeer betrokken en actief binnen de sport en hebben onze strepen verdiend op sportief gebied. Onze ervaringen delen we maar al te graag en we weten precies wat jij als 'sportieve' klant wil. Deze schat aan kennis, samen met onze sociale eigenschappen maakt onze winkel de plek waar jij je als klant altijd thuis zal voelen.

Samen op zoek naar jouw sportieve wens

Met ons uitgebreide tennis, hockey en hardloop assortiment kunnen we naar ieders wens de beste artikelen leveren. Ons assortiment breiden we uit met de mooiste in -en outdoor sportkleding en de mooiste sportaccessoires die jouw sportervaring naar nog een groter hoogtepunt zullen dragen.

We nemen graag de tijd voor je en geven je de aandacht die jij als klant verdiend. Vertel ons je wensen en wij zoeken naar de juiste oplossing. Kwaliteit, service, klant centraal en vertrouwen staan bij ons hoog aangeschreven. Met deze voorwaarden garanderen wij dat jij als klant altijd met een lach onze winkel verlaat.

Samenwerken

Wij juichen samenwerkingen met sport verenigingen toe. Interesse en idee├źn staan wij altijd voor open en neem dan gerust contact met ons op.